Dades personals

La meva foto
Jesús, Illes Balears, Spain
Som un centre públic d'educació infantil i primària ubicat a l'illa d'Eivissa. Som un escola petita d'una línia, amb uns 210 alumnes i 15 docents, on la llengua vehicular és el català i la metodologia basada en un aprenentatge significatiu. Ens estem adaptant a les Noves Tecnologies i des del curs 08/09 formem part del Projecte Xarxipèlag 2.0.

dimecres, 8 de novembre del 2023

Criteris de promoció

En aquest document teniu els criteris que segueix el centre a l'hora de decidir la promoció de l'alumnat.

Criteris d'avaluació d'Infantil. Aquests són els criteris d'avaluació seleccionats segons els diferents nivells d'Infantil.

Criteris d'Infantil.

dilluns, 6 de novembre del 2023

Criteris d'avaluació de 3r Cicle. Aquests són els criteris d'avaluació seleccionats per als cursos de 5è i 6è EP i la ponderació que es dóna a cadascun d'ells.

Llengua Castellana. Llengua Catalana. Anglès. Coneixement del Medi Natural, Social i Cultural. Educació Artística. Educació Física. Matemàtiques. Educació en valors cívics i ètics.

Criteris d'avaluació de 2n Cicle. Aquests són els criteris d'avaluació seleccionats per als cursos de 3r i 4t EP i la ponderació que es dóna a cadascun d'ells.

Llengua Castellana. Llengua Catalana. Anglès. Coneixement del Medi Natural, Social i Cultural. Educació Artística. Educació Física. Matemàtiques.

Criteris d'avaluació de 1r Cicle. Aquests són els criteris d'avaluació seleccionats per als cursos de 1r i 2n EP i la ponderació que es dóna a cadascun d'ells.

Criteris d'avaluació de Llengua Castellana. Criteris d'avaluació de Llengua Catalana. Anglès. Coneixement del Medi Natural, Social i Cultural. Educació Artística. Educació Física. Matemàtiques.

Activitats complementàries i extraescolars 23- 24

Horaris i serveis del curs 2023- 2024

Aquests són els serveis i els horaris del nostre centre per aquest curs.

Programació General Anual 2023- 2024

Aquest és el document d'enguany on podeu trobar la programació del que es treballa durant el curs.