Dades personals

La meva foto
Jesús, Illes Balears, Spain
Som un centre públic d'educació infantil i primària ubicat a l'illa d'Eivissa. Som un escola petita d'una línia, amb uns 210 alumnes i 15 docents, on la llengua vehicular és el català i la metodologia basada en un aprenentatge significatiu. Ens estem adaptant a les Noves Tecnologies i des del curs 08/09 formem part del Projecte Xarxipèlag 2.0.

dijous, 2 d’abril del 2020

GESTIB per Famílies

El gestib és una aplicació de gestió de centres educatius de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca.

L'aplicacació permet a les famílies:

  • Consultar les seves dades personals i la dels seus fills i filles, calendari escolar, l'horari, els informes d'avaluació (notes), etc.
  • Consultar les faltes d'assistència i justificar-les a través de la pròpia aplicació.
  • Rebre comunicacions del centre per SMS, i circulars a través del correu electrònic.

Us podem crear un compte d'usuari, imprescindible el número de DNI de l'infant, si contestau al correu (ceipnsdejesus@educaib.eu) i ens indiqueu: El vostre nom i llinantges/ El nom i número de DNI dels vostres fills, el curs en què es troben escolaritzats/ El vostre número de mòbil/ Per últim aquest escrit: "AUTORITZO AL CENTRE PER CREAR EL MEU COMPTE D'USUARI PER ACCEDIR AL GESTIB".

Una vegada creats els comptes, rebreu un SMS amb el compte d'usuari, la contrasenya inicial i un enllaç a la pàgina web on heu d'anar per fer el canvi de contrasenya per una definitiva (tindreu un termini de 24 h per fer el canvi).

Per accedir a la web heu de clicar en el següent enllaç i entrar amb el vostre usuari i contrasenya: